HTC najavio prvi “selfie” mobilni telefon – Desire EYE

Osim ekrana pozamašne dimenzije od 5,2 inča, najnoviji HTC-ov uradak Desire EYE može se pohvaliti i s dvije kamere razlučljivosti čak 13 Megapiksela. Dakako, pošto je riječ o “selfie” mobitelu, i prednja i zadnja kamera podjednako su kvalitetne, bilo da je riječ o fotografiranju ili snimanju videa u visokoj rezoluciji.

Ovaj bi se uređaj početkom sljedećeg mjeseca trebao naći u prodaji na američkom tlu u ponudi AT&T-a dok bi u narednim mjesecima isti trebao “zavladati” ostatkom svijeta.

HTC Desire Eye

Uređaj je debljine 8,5 milimetara, podržava specifikacije IPX7 što znači da ćete ga moći koristiti u prašnjavom i vlažnom prostoru, a do 30 minuta izdržat će i “kupanje” u iznimno plitkim vodama. Ekran je razlučljivosti punog HD-a, dakle 1080p a telefon se može pohvaliti i stereo zvučnicima smještenim s prednje strane.

Od ostalih “generalija” tu je 2 Gb RAM memorije, Snapdragon 801 takta 2,3 GHz, 2.400 mAh baterija te 16 Gb memorijskog prostora. Zanimljivo je dodati kako će obije kamere biti opremljene i dual-tone bljeskalicom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...