Tumba s Poljuda otišao u Šahtar!

Kratko je potrajalo, ljubav između „Majstora s mora“ i „meštra vratara“. Hajdukov trener „portira“ prve momčadi Tomislav Rogić prešao je u Šahtar! Mjesec dana nakon što je iz Stanova prešao na Poljud, vrsni učitelj golmana je spakirao kofere i otišao put- Donjecka.

On je iselio iz svlačionica kluba, potvrdio je neimenovani izvor informaciju Dalmacija newsa koji prenosi vijest da s tamošnjim „jedinicama“ trenutno radi Zoran Varvodić.

No, s obzirom da se Rogić ne javlja na mobitelske i telefonske pozive, a iz Hajduka nema službene potvrde kako je Tomislav uistinu otišao i da je „Rambo“ novo trajno rješenje, ostavimo ovo pod „navodno“ i otvorenim za dan-dva.

Podsjetimo, popularni Tumba je u Split došao umjesto Tonća Gabrića, kojemu je uoči zadnje utakmice jeseni protiv Dinama kazano da se na njega više ne računa za seniorski sastav, a sada, ako se informacija pokaže točnom, nakon što je vrlo kratko vježbao vratare na Poljudu, odlazi u Ukrajinu, u klub čiju kapetansku vrpcu nosi također nekadašnji „bili“, aktualni reprezentativac i Rogićev dobar prijatelj iz doba hrvatskog izbornikovanja Igora Štimca –  Dario Srna.

U posljepodnevnim satima nedjelje, informacija se i definittivno pokazala kao istinita.

Dolazak u Hajduk bio je veliki iskorak za mene, bio sam kratko, ali to je bilo ispunjenje snova, bila je čast biti u stožeru Tudora i suradnika. Međutim, poziv u Šahtar se ne odbija, to je priznanje i za Hajduk, ne samo za mene, poruka je novinarima Tomslava Rogića koji nastavlja uzlaznu karijeru „coacha“ u taboru rumunjskog stručnjaka Mircee Lucescua…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...