Koncert priredili klapa ‘Peružini’ i Gradska glazba

Božićni koncert održale su u Pagu članice ženske klape ‘Peružini’ i oduševile mnogobrojne posjetitelje u Kneževom dvoru. Raspjevanim i radosnim nastupom su na najljepši mogući način zaželjele svojim sugrađanima sretan Božić.

Popularne Peružinke otpjevale su niz božićnih skladbi i pjesme inspirirane ljubavlju koje je publika toplo pozdravila.Kao gost večeri nastupio je Ivo Maržić na gitari kojemu se pridružila grupa mladih glazbenika: Lovro Fabijanić na bubnjevima, Ana Dobrijević na flauti i Antonela Buljanović na violini.

Koncertu su nazočili gradonačelnik Željko Maržić, dogradonačelnik Dario Grašo i predsjednik Gradskog vijeća Zlatko Šuljić.

Također u Kneževom dvoru nastupili su i  članovi Gradske glazbe Pag. Priredili su već tradicionalni Božićni koncert s nizom prigodnih melodija kojim su sumještane uveli u predblagdansko raspoloženje, ali i kao najstarija udruga koja djeluje na području Paga, zaželjela blagoslovljen Božić i sretnu 2014. godinu u kojoj će obilježiti značajnu obljetnicu – 90 godina uspješnog rada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...