Anđa Marić odlučila okrenuti novu stranicu u životu

Pjevačica Anđa Marić i njezin devetogodišnji sin Gašper sredinu kolovoza proveli su u dragocjenim trenucima nakon što je izgubila skrbništvo nad njim.

‘Već deset godina ljetujem u Primoštenu. Ondje imam prijatelje koji su mi postali dio obitelji. Svake godine dijete dovedem ovdje, ali i u Posušje da vidi gdje su mu korijeni. U Hercegovini ćemo biti nekoliko dana, onda idemo u Ljubljanu i pakiramo se za Budimpeštu. Treba spojiti sve obitelji’, rekla je Anđa za Story.

S njom je na moru bio i brat Zvonimir, a upravo joj je obitelj bila najveća podrška u teškim vremenima kada se borila za sina.

‘Kada je riječ o viđanju djeteta, i dalje je status quo. Odluka je nepravomoćna i ništa se nije promijenilo. Sve visi u zraku. Jedini novi korak je taj što sam dala otkaz svim odvjetnicima. Sama se zastupam. Shvatila sam da su to institucije koje imaju malo veze s mojim životom’, kaže Anđa za Story i naglašava kako se s bivšim suprugom Primožem Dolničarom normalno dogovara oko viđanja djeteta.

‘Najnormalnije razgovaramo i dogovaramo se. Čujemo se gotovo svaki dan, odnosno Gašpi i on se čuju. Normalno razgovaramo o djetetu. Tako da je šok i bizarnost to što se na sudu vodi odvratna i prljava bitka’, zaključuje Anđa i dodaje kako je Gašpi divno dijete kojem je sve mogla lijepo objasniti.

Trenutno priprema svoju prvu knjigu za djecu koja bi uskoro trebala izaći. ‘Okrećem novu stranicu u životu i idem dalje’, poručuje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...