Zauzeta linija? Ne brinite, Hitna samo naručuje pizzu!

Ako se u posljednje vrijeme, kako se obim posla zadarske Hitne pomoći povećao, naišli na zauzeće prilikom pozivanja broja 194, mjesta zabrinutosti ne bi trebalo biti, jer prema saznanjima Antene Zadar, zadarska Hitna pomoć svoju hranu naručuje preko broja za hitne slučajeve – 194.

Kada nas je o tome prije nekoliko dana obavijestio čitatelj, nismo vjerovali, pa smo ga zamolili da se javi ako se isto ponovi. Što se i dogodilo. Cijela priča ide ovako, priča nam čitatelj (podaci poznati redakciji)…

Nazvali su, nisam stigao vidjeti broj pozivatelja jer nam je bila gužva. Ljubazna gospođa s druge strane naručila je svoju pizzu i još neku hranu, međutim, kad sam ih upitao na koji broj ide narudžba, koji broj treba nazvati, dobio sam odgovor kako je s druge strane Hitna pomoć i da ih nazovem na 194, govori nam čitatelj.

Da bi cijela situacija bila gora, čitatelj nam dodaje kako tu nije kraj žalosnom slučaju Hitne pomoći u Zadru.

Izričito sam naglasio da ne želim zvati na broj 194 i zamolio gospođu da mi ostavi neki fiksni ili mobilni broj, svoj broj mobitela, na kraju krajeva, no ona to nije htjela, dodao je.

Pokušali smo provjeriti da li se ista situacija događala i u ostalim objektima brze hrane i pizzerijama, no nismo uspjeli doći do informacija.

Evidentno je, dakle, kako djelatnici Hitne pomoći u Zadru, zasigurno, nisu upoznati s pravom namjerom brojeva hitnih službi, među kojima je, na njihovu žalost, i broj 194.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...