Bepo osigurao broncu, odlični i dalje jedriličari

Novi izvrstan meč odradio je Josip Bepo Filipi. Dominirao je protiv Francuza Aboulayea Dijanea te je s drugom uzastopnom pobjedom osigurao najmanje broncu. Jedriličari Fantela / Marenić trenutačno vodeći, Ninčević / Župan treće.

I dalje odlični rezultati zadarskih predstavnika na Mediteranskim igrama u turskm Mersinu. Boksač Josip Bepo Filipi u susretu četvrtfinala porazio je Francuza Aboulayea Dijanea te je na taj načio već osigurao brončano odličje. Protivnik ćemu u poluzavršnici sutra biti Crnogorac Nikola Milačić.

“Bilo je napeto i neizvjesno. Francuz je udarač i odgovara mi njegov način borbe. Dobro sam se pripremio i pametno sam boksao”.

A nakon dva dana jedrenja u klasi 470 Šime Fantela i Igor Marenić i dalje su prvi dok su Enia Ninčević i Romana Župan treće.

Najvažnije je da smo i dalje prvi, ali polako, tek je drugi od šest dana natjecanja, svaki bod puno znači, ističe Šime Fantela.

Na polju ima dosta kurenta i vjetar je na refule tako da male greške se skupo plaćaju, lagano je puhalo i nije bilo zastave za pumpanje tako da je flota jako gusta i napeto je do samog kraja, samo par dužina dijeli prvo od šestog mjesta – dodala je Enia Ninčević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...