Fani u bikiniju liječi stres na Maldivima

Put u raj uistinu dugo traje, skoro 24 sata. No ni tri različita aviona ni dugačak put ne mogu utjecati na taj predivan osjećaj kada ugledam uistinu nestvaran, rajski pejzaž Maldiva.

Iako sam s Korčule i nikada ne bih izdala činjenicu da je moj otok jedan od najljepših na svijetu, priroda Maldiva je uistinu nestvarno lijepa.

Tradicionalno jednom godišnje odlazim sa svojim najboljim prijateljicama na ovo rajsko otočje, na kojem uz ples delfina, koji nas svakodnevno podsjećaju na ljepotu života, ostavljamo tragove novih pozitivnih planova u bijelom, puderasto mekanom pijesku. Six Senses Laamu je po mojem mišljenju jedan od najljepših resorta na svijetu. Koncept koji je potpuno prirodan, kristalno tirkizno more i džunglasta priroda čine ovaj resort na otoku Olhuveli uistinu jedinstvenim mjestom za odmor koje podsjeća na ljepotu iz legendarnog filma ‘Plava laguna’.

Moj prvi dan započeo je jutarnjom meditacijom u drvenoj vili na samom oceanu, odmorom na plaži te vožnjom biciklom po predivnom otoku koji ima slogan: ‘No news no shoes’, da bi se gosti mogli prepustiti prirodi i prirodnom načinu života te se uistinu odmoriti od bombardiranja vijestima na koje smo svi pomalo navučeni i uživati u privatnosti.

Nakon uživanja u džungli i igri u pijesku dan sam iskoristila za to da isprobam nekoliko kupaćih kostima iz svoje nove kolekcije koju sam i ove godine napravila u suradnji s Pletixom. Iako sam ovdje manje od 24 sata, s osmijehom i pozitivnim mislima u potpunom zenu razmišljam o tome koliko sam zahvalna na svim dobrim i lošim stvarima kojima sam nagrađena u životu i da, s odmakom od svakodnevne rutine, mogu reci koliki je zapravo blagoslov imati priliku uživati u zalasku sunca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...