Bitka Anđe Marić za sina traje i dalje: Sud joj zamjera nepoznavanje slovenskog jezika

Izgleda da bitka pjevačice Anđe Marić za skrbništvo nad 9-godišnjim sinom Gašperom ne prestaje. Kako donosi novi broj Storyja osobe iz pravnih krugova Slovenije s velikom nevjericom prate cijeli slučaj i kažu da takvu diskriminaciju od vještaka nisu nikad vidjeli u svojoj praksi.

Prijedlog jednog od vještaka da pjevačica smanji posjećivanje sina sa svakog drugog tjedna na svaki drugi vikend, iako je sam dječak socijalnim radnicima rekao da želi živjeti s majkom, zapanjio je mnoge. Zagrepčanki se zamjera i što dovoljno dobro ne govori slovenski jezik , što je pomalo apsurdno kad je u pitanju borba za skrbništvo nad djetetom, jer nitko primjerice ne pita poznaje li otac Anđinog djeteta dobro hrvatski jezik, donosi Story.

Drama pjevačice započela je kad joj je bivši suprug pokazao scene seksa s njenom prijateljicom, navodno inzistiravši da žive u poligamiji. Anđa je zbog svega potonula, i fizički, i psihički, prošle je godine neko vrijeme i boravila u toplicama, a sve s jednim ciljem – da vrati snagu u borbi za najvažniju osobu u svom životu. Hoće li u tome uspjeti znat ćemo za dva mjeseca kada se očekuje epilog ove sudske trakavice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...