Anamarija Asanović prekinula s dečkom

Modna dizajnerica Anamarija Asanović priznala je da je prekinula vezu s košarkašom Zvonkom Buljanm, a otkrila je i na kojeje probleme naišla na poslu u Turskoj.

Nakon što se privremeno preselila u Tursku, Anamarija je na novom radnom mjestu naišla je na mali problem

‘Odlično je kad na kompjuteru na kojem trebaš raditi sve piše na turskom’, požalila se 24-godišnja splitska modna dizajnerica Anamarija Asanović koja je prošlog tjedna otputovala u Istanbul, gdje dizajnira liniju večernjih haljina za jednu priznatu tursku modnu kuću piše Story.

No, nerazumijevanje jezika ne može ju omesti u naumu da ostvari svoj cilj i nastavi graditi uspješnu modnu karijeru. Najveća podška joj je njezina obitelj s kojom svakodnevno razgovara preko Skypea, a planiraju se i često posjećivati.

U Istanbul neće tako skoro košarkaš francuskog kluba Le Portel, Zvonko Buljan. Naime, Anamarija nam je priznala kako su nedavno prekinula svoju ljubavnu vezu koja je potrajala tek nekoliko mjeseci, pa će Anamarija ovo Valentinovo provesti u društvu prijatelja i novih poslovnih suradnika jer, kako kaže, njezina najveća ljubav je upravo moda!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...