Ovisna o seksu: Previše sam napaljena da bih mogla raditi

Laura Walker (21) iz Velike Britanije je ovisnica o seksu i najmanje sedam puta dnevno ima orgazam. Tako kaže smanjuje stres.

– Stalno mislim o seksu, pokušala sam raditi u kafiću i na benzinskoj pumpi, no cijelo sam vrijeme mislila na seks i radila sam greške – kaže Laura. Prestala je biti djevica s 14 godina.

Moji su nagoni van kontrole. Što se muškaraca tiče, htjela bi naći nekoga tko me može pratiti, no zasad su seksualne igračke sve što trebam, kaže Laura

– Moji roditelji su jako religiozni i s njima nikada nisam razgovarala o seksu. Imala sam i dužih i kraćih veza, Lijepo mi je na početku kada se stalno seksamo, a onda nakon nekoliko mjeseci, kada to postane rjeđe sam frustrirana. I zadnjeg dečka sam ostavila jer nije mogao pratiti moj ritam – kaže Laura. Dodaje kako treba ekstra stimulaciju pa često koristi seksualne igračke.

– Htjela sam biti mehaničar, ali su mi dijagnosticirali iskrivljenje i deformaciju kralježnice zbog koje ne smijem dizati stvari. Pokušala sam raditi kao konobarica i na benzinskoj, ali nije išlo. Sada sam bez posla. Ponekad testiram seksualne igračke no to mi ne plate – kaže Laura. Dodaje i kako će otići kod doktora da vidi da li može kontrolirati svoje nagone.

– Moji su nagoni van kontrole. Što se muškaraca tiče, htjela bi naći nekoga tko me može pratiti, no zasad su seksualne igračke sve što trebam – kaže Laura za Closeronline.co.uk.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...