Konzum se ‘ispričao’: Žao nam je zbog interpretacije fotografije i reakcija

Nakon što je u srijedu na Facebooku objavljena fotografija dviju radnica koje ‘lopataju’ dok čovjek za kojeg se pretpostavljalo da je djelatnik Konzuma stoji kraj njih, Konzum se idući dan obratio svojim kupcima.

– Poštovani kupci, sukladno vašim komentarima, provjerili smo informaciju vezanu za fotografiju koja je izazvala veliku pozornost. Izvan trenutka zabilježenog fotografijom, djelatnik zadužen za obilazak trgovina aktivno je sudjelovao u čišćenju zajedno sa svojim kolegicama. Žao nam je zbog načina interpretacije fotografije i reakcija koje je izazvala – napisali su na svojoj Facebook stranici.

 

Na to je reagirao i autor fotografije Željko Bockalo.

‘Vaš djelatnik je s rukama na guzici stajao iznad te dvije gospođe. Škodu sa daruvarskim tablicama, dakle izbjegavanje plaćanja registracije u Zagrebu, je parkirao ukoso kao da ga je voda naplavila, sprečavajući ulaz kupcima. One su stenjale pod teretom, a on ih je gonio, nakon oko šest ili sedam minuta sam popi*dio, izašao van, predstavio sam mu se, on se meni nije predstavio i rekao sam mu da sada on uzme lopatu u ruke. Međutim uzeo je lopatu na dvije tri minute, a lopata mu je ispadala iz ruku koliko je spretan.’, komentirao je autor fotografije. Dodao je i kako njegov automobil ima ugrađen audio i video nadzor te kako mu se čini da će sada objaviti sve materijale.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...