Lindsay Lohan krenula stopama Amy Winehouse?

Lindsay Lohan ponovno se vratila starim lošim navikama, a njezin otac je zabrinut za problematičnu kćer.

Michael Lohan, otac Lindsay Lohan s kojim je ona u zategnutim odnosima, ispričao je da se pribojava za njezin život. Lindsay, kaže Michael uzima kokain s lijekovima, a zna popiti dnevno i po dvije litre votke koja je presudila i nesretnoj Amy Winehouse.

Lindsay je prije nekoliko dana završila u zatvoru zbog tučnjave u jednom klubu, a Michael je zabrinut da je to samo početak kraja.

‘Lindsay pije jer na taj način želi utopiti svoju tugu. Bojim se za njezin život i jedino što želim je da se izliječi od ovisnosti inače će završiti tragučno. Dat ću sve od sebe da joj pomognem’, rekao je Michael za hollywoodlife.com.

Tata Lohan kaže da ona nikad nije bila agresivna i zatvor bi, uvjeren je, bi je dokrajčio.

‘Jedino što bi za nju bilo dobro je da je sud pošalje na odvikavanje. Ona svakodnevno uzima lijekove, drogu i alkohol’, dodao je.

Ipak u sjenci ovih skandala je njezina uloga u filmu ‘Liz & Dick’, o slavnoj Liz Taylor koju je kritika pohvalila. Nekad perspektivna mlada glumica, dječja i teen zvijezda koju smo vidjeli i u filmovima ‘Zamka za roditelje’, ‘Mean Girls’ ili ‘Šašavi petak’, trenutačno je na uvjetnoj kazni zbog krađe nakita, i ukoliko bude proglašena krivom za tučnjavu, ne gine joj zatvor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...