Kako se našminkati za lude noći

Tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana poželjna je svjetlucava šminka. Ako želite biti u trendu, kombinirajte šljokice s mat detaljima!

Za nenametljiv, a opet upečatljivo glamurozan izgled poput Diorova modela (na velikoj fotografiji), ‘uparite’ zlaćano sjenilo i lak za nokte u sličnoj nijansi. Kako ne biste pretjerali sa šljokicama, blještavilu ‘suprotstavite’ kremasti mat ruž u crvenoj nijansi.

Jednu od najelegantnijih linija lakova ovoga Božića predstavio je upravo Dior upakiravši četiri nijanse laka Diorific u iznimnu vintage bočicu. Zlaćana nijansa Diorova laka odaziva se na ime Diorling, a rasna crvena nijansa, nimalo slučajno, zove se Marilyn, koju također možete kombinirati s crvenim ružem.

Ako vam se crveni nokti i usne čine pomalo pretjeranim za nevine božićne blagdane, takav look ‘sačuvajte’ za doček Nove, a tijekom božićnih blagdana uljepšajte se nježnijim bojama. Recimo onima iz raskošnog make-up seta Pupa Palette-a-Porter, koji pršti ružičastim nijansama sjenila, sjajila i rumenila, a sadrži i maskaru.

Onima koji uživaju u kreiranju uvijek efektnih fatalnih očiju, smokey eyes, od velike pomoći bit će kvintet sjenila u paleti Avon Luxe s ‘gradacijom’ crnih, sivih, ljubičastih i ružičastih nijansi. Tako oslikane oči upotpunit će kremasti ružičasti ruž ili svjetlucavo sjajilo, poput onih iz limitirane božićne kolekcije Illamasqua Lip Duo.

Zagovornici ‘glamuroznog minimalizma’, ako ga tako možemo zvati, vjerojatno će samo naglasiti trepavice pouzdanom maskarom, poput upravo nam pristigle iz linije švedskog make-up brenda IsaDora Big Bold Mascara. Zatim će se od glave do pete ‘pozlatiti’ svjetlucavim puderom, poput povoljnog Deborah Totally Shimmera, koji se raspršuje šarmantnom retro pumpicom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...