Sestra Georgea Clooneyja otkrila zašto se ne ženi i je li gay!

Adelia Zeidler, sestra slavnog holivudskog neženje, rekla je da George više nije za ženidbu te da je izabrao između uspješne karijere i obitelji. Dodala je i da ga ne vidi s djecom.

Stoga, ako je vjerovati njegovoj sestri, Stacy Keibler ne bi trebala očekivati prosidbu, ali u nedavnom se intervjuu osvrnula i na dugogodišnje glasine da je njen brat gay.

“On sigurno nije gay! To su gluposti na koje smo već navikli. Mogao je izabrati između obitelji i karijere. Izabrao je karijeru. Ne vjerujem da će se ikada ponovno oženiti jer on je tip čovjeka koji bi želio biti uz svoju obitelj, a budući da se bavi poslom kojim se bavi, teško je povjerovati da će si to dopustiti”, rekla je Adelia.

Clooney je već jednom bio u braku, a radilo se o glumici Taliji Balsam od koje se razveo 1993., a nakon toga je ulazio u veze s brojnim ljepoticama zbog čega je na glasu kao ženskaroš.

“Imao je nekoliko djevojaka i u srednjoj školi, ali nikada više od jedne u isto vrijeme. Nije takav tip. Prvo bi par mjeseci hodao s jednom, a onda par mjeseci s drugom”, rekla je Adelia koja je nekad sanjala o glumačkoj karijeri, a danas je majka i knjigovođa u prodavaonici igračaka Toys R Us.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...